• Електроника
Голямо разнообразие на продукти на ниски цени: Електроника - Таблети и аксесоари за тях, GPS навигации, WIFI адаптери, GSM апарати, компютърни аксесоари - мишки, клавиатури, тонколони, слушалки, микрофони, Автоаксесоари - аларми, ксенони, парктроници, радар детектори, Стоки за дома, Дрехи - за жени и мъже, Електронни цигари, MP3 плеъри, Фоторамки, осветителни тела, инструменти и много други. Гарантирано качество. Експресна доставка.

ДЕТСКИ GSM GPS ЧАСОВНИК GW006


 / 5 (1 гласа)
Вие не сте гласували за този продукт
видяна 679 пътиДЕТСКИ GSM GPS ЧАСОВНИК GW006
Гаранция: 12 месеца

189.99 лв.
Нова цена: 125.99 лв.

Бърза поръчка

Без регистрация! Оставете само име и телефон и ние ще се свържем с вас!


Име и фамилия:*
Телефон:*
Град и адрес:*
Забележка:
  
Съгласен съм с Общите условия.
Съгласен съм личните данни, които предоставям, да бъдат обработвани за нуждите на настоящата поръчка и съгласно Уведомление за поверително третиране на личните данни, с което се запознах.
 
  • Характеристики
  • Подобни продукти

ДЕТСКИ GSM GPS ЧАСОВНИК GW006Характеристики:


CPU: MT2503
Размер на екрана: 3.1см
GPS+AGPS+LBS+WiFi позициониране
Литиево-йонна батерия
Микро USB интерфейс
SIM слот за карта (GPRS)
RAM: 32MB
ROM: 32MB
OS: Android, iOS
Вграден GPS модул
Батерия: 400mAh
Материал: ABS+силикон
Размери: 40.8x15.8x56.7mm


Гаранция: 12 месецаС новия детски часовик си купувате гарантирано спокойствие и информация къде се намера детето Ви, когато Вие сте на работа и сте далече от него. Устройството разполага със слот за СИМ карта, GPS приемник, микрофон, говорител и сензор за допир. Екранът е защитен от надрасквания, а каишката е гумена и обезопасена. Връзката между телефона на родителя и часовника на детето е постоянна и непрекъсната. Всяка промяна на местоположението на детето Ви, движение, състояние и параметри се предава и отразява на телефона на родителя. Запаметява действията на детето Ви в случай на загуба на връзка със сървъра, като след възстановяване на връзката се обновява цялата информация.
Смарт часовникът се управлява от мобилно приложение, което можете да инсталирате, като сканирате с телефона си QR кода от упътването на часовника. С помощта на вградения GPS приемник, Вие получавате информация за местонахождението на детето Ви по всяко време. Можете сами да определите допустим периметър за сигурност и когато детето Ви напусне този периметър, ще се задейства аларма, която да Ви уведоми за това.
В контактния лист на часовника могат да се добавят до 10 контакта/номера, с които да се осъществява контакт. Чрез мобилното си устройство можете също така да добавите до 3 номера, които да отговарят при натискането на SOS бутона на часовника. След натискането на този бутон, часовникът автоматично започва да избира трите номера, докато не осъществи връзка с един от тях.
С помощта на микрофона и високоговорителя, детето Ви успява да проведе разговор с Вас и да записва гласови съобщения, които да изпрати на Вас, а също така и да получава текстови съобщения от вас.
Сензорът за допир, вграден в часовника, задейства аларма, известяваща Ви веднага в случай, че детето Ви е свалило часовника или го е изгубило. Също получавате известие, когато заряда на батерията стигне до 20%.
Вграденият акселерометър измерва крачките и активността на детето Ви през целия ден и ги отразява на приложението на смартфона Ви.
Дисплеят на часовника показва дата и час, нови съобщения, обаждания и награди - сърчица, които лично Вие изпращате на детето си. В случай че детето е оставило часовника някъде и не можете да го намерите, използвайте функцията "Намери ме" от мобилното приложение и така ще активирате аларма, с която ще го откриете по-бързо.
Ако искате да следите и наблюдавате детето си внимателно и подробно, можете да активирате функция за постоянен и непрекъснат слухов достъп и по този начин чувате непрекъснато какво се случва около него. За по-голяма сигурност, след активация на часовника, той НЕ може да бъде изключен ръчно, а само и единствено дистанционно от вашия телефон. 

 
 
таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
GPS за камион

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

таблети леос

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

магазин GPS

Контакти с нас

MOBILE - 0988 99 06 08

E-mail - office@evtini.bg