• Електроника
Голямо разнообразие на продукти на ниски цени: Електроника - Таблети и аксесоари за тях, GPS навигации, WIFI адаптери, GSM апарати, компютърни аксесоари - мишки, клавиатури, тонколони, слушалки, микрофони, Автоаксесоари - аларми, ксенони, парктроници, радар детектори, Стоки за дома, Дрехи - за жени и мъже, Електронни цигари, MP3 плеъри, Фоторамки, осветителни тела, инструменти и много други. Гарантирано качество. Експресна доставка.

Избор на видеорегистратор - двр - камера за кола

10:07, 19 Октомври 2018


Видеорегистратор - записва трафик инциденти на видео
 
След възстановяване от инцидент, случващ се на пътя, който може да причини болезнено пътнотранспортно произшествие или напротив - любопитно събитие, което ви кара да се смеете сърдечно, много шофьори съжаляват, че никога не са имали такъв уред, с който направят запис. Това е устройство, което помага да се контролират недисциплинирани шофьори, да се търси истината при пътнотранспортни произшествия, които предизвикват противоречия, или просто да заснемат смешни видеоклипове и да ги споделяте с приятели (или по-специално сега с други потребители на социални медии). DVR - популярен продукт сред ентусиастите на автомобили. Техните производители, които искат да предложат на потребителя най-високото качество, постоянно подобряват това устройство. 
Какви критерии трябва да се ръководят, ако желаетеда изберете видеорегистратор пропорционален по отношение на цена и качество?
 
 
Качество на изображението
 
Качеството на записа е един от най-важните критерии, които потребителят се нуждае (и какво, ако регистрационният номер на автомобила не може да се види дори при лупа?). Когато избирате видеорегистратор с правилна яснота на изображението, не забравяйте за другия свързан с него индикатор - сензор за изображения (той трябва да има поне 2 мега пиксела).
 
 
Ъгъл на запис
 
Този индикатор показва под какъв ъгъл може да заснема видеорегистраторът, защото това е важно за добра видимост на пътни знаци, номера на други автомобили, маневри на автомобили и други. Също е важно. Препоръчителният ъгъл на виждане да е 120 градуса (не се изисква по-голям параметър, в противен случай страничното изображение няма да бъде подробно описано). Не забравяйте да обърнете внимание дали ъгълът на виждане, посочен в спецификацията, е в съответствие с по-висока разделителна способност на изображението (много често производителите са хитри и максималният ъгъл е възможно само при по-ниска резолюция на снимане).
 
 
Памет на видеорегистратора
 
Много често вградената памет на DVR е твърде малка или липсва - водачът може да вмъкне необходимата карта с памет (най -модерните DVR поддържат 64 GB памет). Препоръчва се да закупите карта с максимален капацитет - предпазвайте се от неприятна ситуация, когато видеото е прекъснато ... на най-важното място.
 
 
Видео режими
 
Видеорекордерите поддържат формати на изображения MPEG4 и H.264. H.264 изисква по-малък капацитет и осигурява високо качество и разделителна способност. Възможностите на видео формат MPEG4 са по-скромни, но цената на рекордерите, които записват в този формат, е малко по-ниска.
 
 
Монтаж
 
Видеорегистраторите могат да бъдат инсталирани по два начина - като се използва вакуумен държач или лепяща лента, специално приспособена за това. Чрез поставянето на рекордера с помощта на вакуумен държач, като държач за мобилни телефони или таблети , мястото му може лесно да се промени, но методът на тази инсталация има очевиден недостатък - в случай на неравен път, той може да излезе. Специалната лепяща лента осигурява по-голяма устойчивост на вибрации, но местоположението на рекордера в този случай е трудно да се промени.
 
 
Зареждане
 
Някои видеорегистратори са свързани към запалката на автомобила, други имат вградена батерия. Вторият вариант е по-привлекателен, тъй като рекордерът от този тип може да работи дори когато двигателят е изключен или може да бъде използван като обикновена видеокамера.
 
След всичко прочетено в тази статия се надяваме, че сме успяли да ви насочим при избора на видеорегистратор за кола.
 
МОДЕЛИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ОТ ТУК


« Обратно към блога
 
 
таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
GPS за камион

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

таблети леос

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

магазин GPS

Контакти с нас

MOBILE - 0889 44 40 02

E-mail - office@evtini.bg