• Електроника
Голямо разнообразие на продукти на ниски цени: Електроника - Таблети и аксесоари за тях, GPS навигации, WIFI адаптери, GSM апарати, компютърни аксесоари - мишки, клавиатури, тонколони, слушалки, микрофони, Автоаксесоари - аларми, ксенони, парктроници, радар детектори, Стоки за дома, Дрехи - за жени и мъже, Електронни цигари, MP3 плеъри, Фоторамки, осветителни тела, инструменти и много други. Гарантирано качество. Експресна доставка.

Bluetooth Handsfree слушалка със специализирано зарядно за автомобил


 / 5 (23 гласа)
Вие не сте гласували за този продукт
видяна 1116 пътиBluetooth Handsfree слушалка със специализирано зарядно за автомобил

89.00 лв.
Нова цена: 69.00 лв.

Бърза поръчка

Без регистрация! Оставете само име и телефон и ние ще се свържем с вас!


Име и фамилия:*
Телефон:*
Град и адрес:*
Забележка:
  
Съгласен съм с Общите условия.
Съгласен съм личните данни, които предоставям, да бъдат обработвани за нуждите на настоящата поръчка и съгласно Уведомление за поверително третиране на личните данни, с което се запознах.
 
  • Характеристики
  • Подобни продукти

Устройството се състои от две части: USB Зарядно устройство за автомобил, с максимален изходящ ток 2.1A и безжична Bluetooth слушалка, която можете да използвате като Handsfree по време на шофиране.
Слушалката се зарежда автоматично винаги когато я поставите на нейното място в зарядното устройство, което от своя страна трябва да е поставено в запалката на автомобила.
Винаги когато извадите слушалката от зарядното устройство, тя се включва автоматично, сдвоява се с Вашия смартфон и имате възможност да приемате входящо обаждане безжично (Handsfree). След приключване на разговор, необходимо е единствено да поставите обратно слушалката на нейното място в зарядното устройство.
Този продукт Ви позволява да не носите постоянно слушалката в ухото си, което освен, че е по-удобно Ви предпазва от постоянното излъчване на Bluetooth сигнал.
Слушалката е с ергономична форма и мек накрайник.
Bluetooth слушалката е снабдена с многофункционален бутон, който има следните функции: приемане на входящо повикване, отказване на входящо повикване, пренасочване на входящото повикване, повторно избиране на последния избран номер, поставяне на входящото повикване в режим на изчакване.
Вграденият LED индикатор премигва в различни цветове, спрямо режима на работа на слушалката.
Зарядното устройство е проектирано с вградени защити от пренапрежение и късо съединение. Освен, че зарежда безжичната слушалка предлага и възможност за зареждане на богат набор смарт устройства, през USB Fast Charging порт.

Входящ ток: DC 12-24V
Изходящ ток през USB: DC 5V, 2.1A

 
 
таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
GPS за камион

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

таблети леос

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

магазин GPS

Контакти с нас

MOBILE - 0889 44 40 02

E-mail - office@evtini.bg