• Електроника
Голямо разнообразие на продукти на ниски цени: Електроника - Таблети и аксесоари за тях, GPS навигации, WIFI адаптери, GSM апарати, компютърни аксесоари - мишки, клавиатури, тонколони, слушалки, микрофони, Автоаксесоари - аларми, ксенони, парктроници, радар детектори, Стоки за дома, Дрехи - за жени и мъже, Електронни цигари, MP3 плеъри, Фоторамки, осветителни тела, инструменти и много други. Гарантирано качество. Експресна доставка.

KIYO GPS M1 GPS радар детектор - антирадар за мотор


 / 5 (14 гласа)
Вие не сте гласували за този продукт
видяна 785 пътиKIYO GPS M1 GPS радар детектор - антирадар за мотор 

Гаранция: 24 месеца 

Нова цена: 244.00 лв.

Бърза поръчка

Без регистрация! Оставете само име и телефон и ние ще се свържем с вас!


Име и фамилия:*
Телефон:*
Град и адрес:*
Забележка:
  
Съгласен съм с Общите условия.
Съгласен съм личните данни, които предоставям, да бъдат обработвани за нуждите на настоящата поръчка и съгласно Уведомление за поверително третиране на личните данни, с което се запознах.
 
  • Характеристики
  • Подобни продукти
GPS радар детектор за мотор KIYO GPS M1

 
 
 
С идването на доброто време, мотоциклетите и техните мотоциклетисти са готови да проучат и завладеят огромните, криволичещи пътища. В тези времена е лесно да бъдете засечени докато да се движите от скоростни камери. За да избегнат всякакви неприятни изненади, KIYO разработиха перфектната защита срещу засичане. Това устройство е проектирано с помощта на мотоциклетисти, особено за мотоциклети.
 
 
Камерите с фиксирана скорост могат да бъдат открити с помощта на GPS-базирани детектори. KIYO GPS M1 е в състояние да открие ефективно тези камери, дори и на 500 метра разстояние. Когато устройството дава предупреждения, ездачът трябва да намали скоростта на мотоциклета. Детекторите никога не засягат или нарушават работата на скоростните камери, а само посочват местоположението си, поради което мотоциклетистът може да регулира скоростта на мотоциклета според тази зона.
 
 
Работа на KIYO GPS M1

След запалване на двигателя устройството се включва и започва да се свързва към GPS сателитите. Това търсене се показва чрез мигаща LED светлина. След успешното свързване със сателитите мигащата светлина спре и постоянната светодиодна индикация показва, че устройството е готово за употреба. LED лентата на устройството светва само когато мотоциклета се доближи до скоростен капан. Ако скоростта на мотоциклета е под допустимата максимална скорост, светодиодната лампа светва с непрекъснато бледа светлина, но когато мотоциклетистът ускорява, LED лентата показва опасност със силна, мигаща светлина.
 
Базата данни и софтуерът на GPS детектора могат да се актуализират с помощта на копче, през USB порта на устройството. Допълнителна информация за процеса на актуализиране можете да намерите на уеб сайта: https://kiyotechnology.com/hu/gpsm1-update.php.
 
Яркостта на LED лентата се променя според текущото време на GPS и разписанието за изгрев-залез, което означава, че през деня яркостта е настроена на максимум, а през нощта е настроена на бледо светлина, за да се избегне заслепяване.
 
 
Основните функции:

Откриване на камери с постоянна скорост (например стационарни скоростни камери, средни скоростни зони)
Пълна и свободно актуализирана база данни в Европа
Свободно актуализиращ се софтуер
Разстояние за предупреждение 500 м
Надявам се да се види, да се види, да се види LED индикатор
Вградена Stealth система
GPS технология (външна GPS антена)
 
 
 
 
Гаранция: 24 месеца 
 Комплектът съдържа:
 
* Радар детектор 
* Кабели за монтаж + зарядно
* Кратко ръководство 
* Гаранционна карта
 
 
таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
GPS за камион

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

таблети леос

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

магазин GPS

Контакти с нас

MOBILE - 0988 99 06 08

E-mail - office@evtini.bg